om meg
Om meg
LITT OM MEG

Etter mange år som psykoterapeut, parterapeut, coach og leder, deler jeg nå av min «Sareptas krukke», min kunnskap og erfaringer, til deg som enten er ny i faget ditt og ønsker å bygge opp verktøykassen din, ønsker jobbe med deg selv eller som har jobbet lenge og trenger påfyll.

Jeg har et mangfold av metoder for å jobbe med helhet og deler. Bruker en kombinasjon av samtale, kreative og alternative metoder som kan tilpasses hver enkelt kunde/ klient.

Min visjon og verdier

Min visjon er å møte ethvert menneske der det er; i sin opplevelse av situasjonen, i sin unikhet, sin kompleksitet, sin historie og livssammenheng.  Den levde og levende kroppen og det  mentale henger sammen med det livet som leves i familie, jobb og vennskap, og det samfunnet, naturen og den verden vi er en del av.

https://liseskage.no/min bakgrunn

Litt om hva jeg kan tilby deg

Jeg vil lære deg å bruke effektive og tilpassede metoder for vekst og utvikling. Spesielt for deg som jobber eller utdanner deg innen helse/ skole/ coaching/ personalledelse. Men også for deg som jobber med egne prosesser.

Du kan få et mangfold av verktøy du kan tilpasse ulike personer og temaer, utfra hvilken målgruppe du jobber med. Om du jobber med helse, opplæring, HR, konsulenttjenester eller annet. Du kan lære effektive samtaleteknikker, og psykologiske og alternative metoder utover vanlige samtaler, for å møte kunder og klienter på en individuelt tilpasset måte.

Passer ypperlig for deg som er opptatt av egenutvikling. Jeg mener dette er viktig for alle oss som jobber med andre mennesker, og for den som vil forstå mer av seg selv og våre medmennesker. Når man har et mangfold av metoder og teknikker, kan man hjelpe flere, gjøre jobben mer interessant og unngå utbrenthet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale https://liseskage.no/kontakt/